Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeSkatenIntroductie

Introductie

Skaten
Skaten/ inline-skaten/ skeeleren is een mooie sport die op verschillende manieren beoefend kan worden.
Naast de wekelijkse trainingen van de vereniging worden er evenementen zoals wedstrijden en toertochten georganiseerd door de KNSB en regionale organisaties.
 
- Wedstrijden worden gereden in de onderdelen Baan, Weg en Marathon voor zowel jeugd als volwassenen. Deze onderdelen kunnen weer bestaan uit tijdritten, punten- en afvalkoersen en marathons. Het gewest Zuid Holland organiseert samen met Oomsskeelercup de wedstrijden in de regio.
- In heel Nederland organiseren verenigingen op de openbare weg tourtochten die individueel of in pelotonsvorm verreden worden. Verder bestaan er vaste bewegwijzerde skateroutes die uitgezet zijn door middel van knooppuntenbordjes.

Onze vereniging HVHW
Onze vereniging is al jaren actief op skeelers. Onze inliners kun je ruwweg in twee groepen indelen. Naast enkele echte inline-skaters, is er een grote groep die het skaten gebruikt als voorbereiding op het schaatsseizoen.
We verzorgen trainingen voor de jeugd (vanaf 6 jaar) tot aan de masters.
 
Skaten
Skaten/ inline-skaten/ skeeleren is een mooie sport die op verschillende manieren beoefend kan worden.
Naast de wekelijkse trainingen van de vereniging worden er evenementen zoals wedstrijden en toertochten georganiseerd door de KNSB en regionale organisaties.

Trainingen zijn op mei 2021 begonnen en zijn op de maandag- en vrijdagavond op het wielerparkoers van WWV op de Wollebrand.
- Op woensdag wordt er door een selecte club ook gefietst op het parcours van Trias, naast De Uithof.
 
- Wedstrijden worden gereden in de onderdelen Baan, Weg en Marathon voor zowel jeugd als volwassenen. Deze onderdelen kunnen weer bestaan uit tijdritten, punten- en afvalkoersen en marathons. De oomssport Skeelercup organiseert regionale wedstrijden voor jeugd en senioren en masters.

Materiaal
Voor skeelers kun je terecht bij onze sponsor Oomssport. Zij zijn de experts en kunnen je adviseren over het juiste materiaal.
 
Bekijk op de website van de KNSB de maximale wieldiameter per leeftijdscategorie: https://knsb.nl/inlineskaten/maximale-wieldiameter/#:~:text=*Voor%20KNSB%20marathons%20is%20de,A%2C%20Junioren%20B%20en%20Kadetten.
Wij houden de maximale wieldiameter strikt aan bij onze trainingen en wedstrijden!
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords