Menu
HomeTalentenTalentontwikkelingTalentengroep West

Talentengroep West

De verenigingen staan aan de basis van het talentontwikkeling in het Gewest Zuid-Holland. Naast het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige trainingen en begeleiding binnen de verenigingen doen ze dat door binnen hun eigen regio’s nauw met elkaar samen te werken in zgn. regionale talentengroepen. Er zijn op dit moment 4 van deze talentengroepen actief in het gewest: Noord, Oost, West en Midden. Binnen deze regionale talentengroepen worden getalenteerde pupillen A en junioren van verschillende verenigingen samengebracht om samen met elkaar met één jaarprogramma te trainen.

De HVHW topsportgroep (TSG) en de HVHW opleidingsgroep (OG) vormen de kern van de regionale talentengroep West. In een meerjaren-opleidingsprogramma proberen we de rijders klaar te stomen voor een mogelijke toekomst bij het gewest of wellicht de RTC-selectie. Echter de weg kan niet altijd om hoog gericht zijn. School, blessures, of andere privé omstandigheden kunnen een reden zijn dat een schaatser (tijdelijk) een stapje terug moet doen. We vinden het belangrijk om er ook voor deze schaatsers te zijn, ze voor de schaatssport te behouden en ze indien gewenst en mogelijk weer naar het hoogste niveau terug te brengen.

Wil je weten wat de talentengroep West voor jou als schaatser kan betekenen neem dan contact op met Kees d'Huy (trekker talentengroep West), Henri Seelig (hoofdtrainer opleidingsgroep), Leon Gardien (hoofdtrainer topsportgroep)

 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords