Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Shorttrack zomertrainingen Uithof

MEDEDELING OVER ST-TRAININGEN OP DE UITHOF NAZOMER 2021
(30 augustus t/m 27 september = 5 weken)

MAANDAG 18.40 – 19.50 uur beginnende ST-rijders
Eerste keer maandag 30 augustus 2021
Laatste keer maandag 27 september 2021

Prijs voor een abonnement voor de gehele periode:     €62,50 (alleen abonnement)
Trainster: Constanze Kluivers, trainerskosten ~€1,00 per keer afrekenen bij trainster

MAANDAG 20.00 – 21.10 uur gevorderde ST-rijders en jA-M
Eerste keer maandag 30 augustus 2021
Laatste keer maandag 27 september 2021

Prijs voor een abonnement voor de gehele periode:     €62,50 (alleen abonnement)
Trainster: Constanze Kluivers, trainerskosten ~€1,00 per keer afrekenen bij trainster

Losse training;
De prijs voor een losse training op een van bovenstaande 2 trainingsperioden op maandag bedraagt   € 15,00 + trainerskosten. Graag bij opgave de data vermelden.

Aanmelden:
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk 25 augustus

Bedank je trainer op 6 of 10 september

Ook dit jaar staat er iedere maandag en vrijdag een enthousiaste groep trainers om je beter te leren skeeleren. Het is heel fijn dat de trainers er elke keer voor je zijn en daarom willen we je vragen om je trainer op maandag 6 en vrijdag 10 september in het zonnetje te zetten. Dit mag met een mooie tekening, zelf gebakken koekjes, een vers geplukt bosje bloemen. We zijn benieuwd naar je creativiteit.

Alvast bedankt voor jullie gezelligheid namens de Commissie Inline-skaten!

Commissie Inline-skaten zoekt versterking

De Comissie Inline-skaten is ruim een half jaar per jaar actief. We organiseren inschrijving tot training, enthousiasmeren trainers en hulpouders, verzetten administratie en feestelijke taken en nog veel meer. Het gezelschap die deze kar trekt zal eind dit jaar nog maar uit vier personen bestaan. Daarom zoeken we nieuwe enthousiastelingen die onze commissie willen versterken. Ben je handig, praktisch, een genie met de computer of juist niet, een goede babbelaar of wil je 'gewoon' bijdragen aan de mooie inline-sport? Ga dan met ons het gesprek aan om je kwaliteiten en enthousiasme te bespreken of om in onze keuken te kijken! We kunnen alle hulp gebruiken en er is vast een taak(je) die goed bij je past! Aarzel niet en stuur bij interesse een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een appbericht naar 06-48387594.

Signeersessie Leo Schoenmeijer

Het tweede boek van clubgenoot Leo Schoenmeijer komt op zijn 75e verjaardag op 7 augustus uit. In het boek '75 jaar en nog zoveel te doen' kun je zijn doldwaze en grappige avonturen lezen. Leo is altijd zichzelf, sprankelend, energiek en onbesuisd. Hij stort zich overal in en komt ook overal weer uit. Hij lijkt beter in het oplossen van problemen dan in problemen te voorkomen. Leo is voor velen een voorbeeld om met volle overgave het leven te leven. Alles komt altijd weer op zijn pootjes terecht. Op rouw verlies na. Want ook deze ervaringen maken wie Leo is. Sommigen hebben nou eenmaal het talent onbevangen en eeuwig jong te zijn.


Speciaal voor leden van Hardrijvereniging "Den Haag Westland" presenteert en signeert hij zijn boek op vrijdag 13 augustus op de Wollebrand. Een boek kost slechts 17 euro. Voor de jeugd zijn er (gratis) ansichtkaarten die hij signeert.

Kom je individueel zonder groep, als jouw groep bijvoorbeeld zomerstop heeft, dan kun je gewoon komen zonder in te schrijven. We willen groepen vragen om zich voor een tijdslot in te schrijven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zodat we eventuele drukte kunnen reguleren.

Tijdsloten 

18:30-19:00 uur 

19:00-19:30 uur 

19:30-20:00 uur 

20:30-21:00 uur 

HVHW coaches in het nieuw

groepsfoto

Van Links naar rechts:
Bert van Lobenstein, Willem de Vries, Frank Herrebout en Kees d'Huy.
Leon Gardien, Maurice Jansen, Liesbeth Prinsen en Jeroen Gerritse.
Fabiola van Asselt - Ernst, Ralf Bekers, Henri Seelig en Jolanda Voskamp.
Jelly van der Werf, Raymond Micka, Jerry Duijnisveld en David Eijsacker.

Wat zijn wij trots op onze trainers/coaches die afgelopen winter niet op het ijs mochten maar langs de baan moesten staan om rijders aan te sturen en te coachen bij wedstrijden. Dit was voor de sponsorcommissie een mooie aanleiding om winterjassen in de kledinglijn op te nemen.

Samen met onze sponsors Alleblas StukadoorsVehoec AannemersVan Koppen ArbeidsrechtBergsma Schilderwerken en Interco hebben we een mooi plan gemaakt om de financiering van 16 jassen rond te krijgen.

ontwerp

De jassen blijven eigendom van de vereniging en zijn bedoeld voor trainers/coaches die de rijders tijdens wedstrijden begeleiden en coachen op de kruising.

Als vereniging zijn we reuze trots dat we zoveel coaches hebben en wellicht kunnen we volgende jaar de overige trainers in het nieuw steken?

Natuurlijk kunnen er op de jassen altijd nog logo’s bij.

Uw logo op de HVHW trainers jassen? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering - Save the date

alv digitaal 2021

Beste clubgenoten,

Zoals jullie eerder in de vooraanmelding op onze websiteen per mail hebben kunnen lezen zal er op dinsdag 6 juli a.s. om 20.00 uur een Algemene Ledenvergadering plaatsvinden.

Tijdens de vergadering zullen volgende onderwerpen ter tafel komen:

i.     Bestuursverkiezing

Kandidaat-bestuursleden-zonder-portefeuille Yvonne van Zijp  en Rodger Köhler zullen zich voorstellen waarna vaststelling door de ALV

(Bijlage per e-mail)

ii.     Begroting seizoen 2020-2021 en 2021-2022 

Toelichting zal worden gegeven door de penningmeester waarna vaststelling door de ALV

(Bijlage per e-mail)

iii.     Contributie verenigingsjaar 2021-2022

Toelichting zal worden gegeven door de penningmeester

iv.     Huishoudelijk Reglement 

Ingebrachte amendementen zullen worden besproken en toegelicht door de voorzitter waarna vaststelling door de ALV

(Bijlage per e-mail)

v. Ingekomen stukken / Overige onderwerpen

Mocht u onderwerpen hebben ter bespreking in de ALV, dan verzoeken wij u vriendelijk deze uiterlijk op vrijdag 25 juni te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---

In de e-mail welke u zult ontvangen, vindt u de bijlagen alsmede de inlogcode voor de vergadering die we om gezondheidsredenen online zullen houden.

Kunt u aub doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u al dan niet kunt participeren in de vergadering?

Mocht u de uitnodigingsmail uiterlijk op dd 6 juni niet hebben ontvangen, kunt u dan aub een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot 6 juli!

Met sportieve groet,

Het bestuur van HVHW

Trainen met Moniek Klijnstra op de skeelerpiste Rotterdam


(Van links naar rechts: Moniek met cadeau, Maaike en Clover)

Op 24 april gaf 8-voudig Nederlands kampioen Moniek klijnstra ongeveer 60 HVHW-ers training in drie verschillende groepen (bubbels) op de nieuwe skeelerpiste in Rotterdam.

Lees meer...

Inline-skate-toernooi in Heerenveen

Onze clubgenoot Amber op tweede positie.

Voor het eerst in lange tijd was er weer een indoor-sportwedstrijd waar kinderen aan mee mochten doen. Zo'n 90 kinderen stonden zaterdag aan start van een inline-skate-toernooi in Heerenveen. De sportwedstrijd heeft zelfs het NOS Jeugdjournaal gehaald! Je kunt het item hier terugkijken.

Onze clubgenoot Amber van der Meijden (als 1e jaars junior B) heeft ook meegedaan en een schitterende 3e plek behaald in het algemeen klassement bij de Fieldlab wedstrijd in Heerenveen!

Lees meer...

Shorttracker Kay Huisman naar nationale selectie

Shorttracker Kay Huisman rijdt komend seizoen voor de Nationale Trainingsselectie (NTS).
Kay Huisman EvdG

Foto: Erwin van de Griek

De 23-jarige Monsternaar reed de afgelopen vier seizoenen voor KNSB Talent Team Midden-Oost, waar onder anderen oud-shorttracktopper Niels Kerstholt hem klaarstoomde voor het grote werk.
Huisman dankt zijn uitnodiging onder meer aan sterke optredens tijdens het NK allround, het NK afstanden en de Invitation Cup van december 2020 en januari 2021. Hij bewees in de jaren ervoor al zijn potentie. In de seizoenen 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 kwalificeerde hij zich via de West-Europese Star Class-competitie voor de Europese eindronde, waar hij enkele afstandsmedailles veroverde.
Als C-junior werd hij in 2012 Nederlands kampioen op de 1000 meter. Op het NK van 2014 behaalde hij zilver op de aflossing,waarbij hij als B-junior deel uitmaakte van het seniorenteam van Hardrijvereniging Den Haag Westland (HVHW). Bij de NK’s van 2016 en 2017 werd hij derde in het algemeen klassement.
In de ploeg van bondscoach Jeroen Otter, die afgelopen zomer de Naaldwijkse Lara van Ruijven verloor door een auto-immuunziekte, treft Huisman zijn clubgenoten Dylan Hoogerwerf (Nederlands kampioen) en de talentvolle Georgina Dalrymple. Daarnaast toppers als oud-wereldkampioen Sjinkie Knegt, Idzhak de Laat, wereldkampioen bij de dames Suzanne Schulting en oud-KTT-teamgenoot Selma Poutsma.

Trainen met Klijnstra op de piste

Op zaterdag 24 april van 12:00 tot 15:00 uur geeft inline-topper Moniek Klijnstra training aan HVHW-ers op de nieuwe skeelerpiste in Rotterdam (Landscheiding 101, 3045 NK Rotterdam).
Door te klikken op de oranje inschrijfbutton onderaan dit bericht open je het inschrijfformulier en kun je je inschrijven voor de (extra) training op 24 april. Alle HVHW-ers die zich hebben ingeschreven voor de inline-skatetrainingen op de Wollebrand kunnen zich voor deze extra training inschrijven.
In verband met de coronamaatregelen is het voor de Commissie Inline-skaten noodzakelijk om te weten wie er tijdens de (extra) training op de skeelerpiste op 24 april aanwezig is. Helaas is er een maximaal aantal deelnemers toegestaan.

Update 5 april 2021, 13:15 uur: we hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt. Je kunt je nog steeds inschrijven, je komt dan eerst op de wachtlijst te staan.

Lees meer...

Pagina 1 van 52

HVHW Webwinkel clubkleding

HVHW Webwinkel clubkleding

schaatshelm hvhw1

schaatshelm hvhw1

 

hvhw flyer2019 180 1

4 Proeflessen

hvhw flyer2019 690 1

logo interco
Logo Ricardo Jansen 180 56

logo ooms

logo MF Flower 180 140
logo bergsma schilderwerken.ai

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..

 twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

Redactie Loginbanner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords