Groepsfoto Hansecup Rostock2023Links onder Mathieu, 2e links boven Britt. Mika reed in het middag programma (zie foto onderaan).

Britt Post, Mathieu van der Horst en Mika Salomonsson, alle drie rijdend bij de gewestelijke opleidingsploeg shorttrack hadden een lang weekend voor de boeg. Voor hen stond een drie daagse wedstrijd op het programma waarvoor ze naar het Duitse Rostock moesten afreizen. De groep stond nder de bezielende leiding van coach en trainer Avalon Aardoom. Deze internationale wedstrijd is een mooi meetpunt om te kijken waar je staat en voor de junioren B een invulling voor het wegvallen van de Europese StarClass competitie voor junioren B. Deze is er nu alleen nog voor de junioren D en C.

Voor Briit en Mathieu, beide junior C, stonden de 500m, 777m en 1000m op het programma, Mika moest een 500m, 1000m en 1500m rijden. Vrijdag ochtend werd er gestart en zondagmiddag werd het toernooi afgeloten. Geen podium voor onze rijders maar wel een schat aan ervaring op gedaan en mooie nieuwe PR's voor alle drie de rijders.
mika avalon rostockLinks, Mika Salomonsson, midden Avalon Aardoom

Resultaten zijn in te zien op http://www.shorttrackinfo