Nieuwe voorraad helmen is binnen!!

Veiligheid gaat boven alles, ook op het ijs. Iedereen die schaatst weet dat dit niet zonder risico’s is. We begeven ons nu eenmaal op glad ijs en een valpartij is zo gemaakt. Kleding, handschoenen en hoofdbedekking zijn niet alleen noodzakelijk tegen de kou maar voorkomen ook blessures na een val. Je kunt zelf een val veroorzaken maar ook andere schaatsers of scheuren in het ijs kunnen hier voor zorgen. Een helm beschermt je hoofd bij een val; zo voorkom je (hersen)letsel.

 

sponsoren van de HVHW help voor de jeugd en shorttrackSponsoren van de HVHW helm

 

Vanaf 1 januari 2018 is het dragen van een schaatshelm voor zowel schaatsers als trainers verplicht tijdens het jeugdschaatsen. Maar niet zonder hulp! Dankzij de gulle bijdragen van een groot aantal sponsoren aan ons HVHW Helmenfonds en de support van Oomssport en NiceSports/4F kunnen we tijdelijk voor die doelgroep een professionele schaatshelm tegen zeer aantrekkelijk voorwaarden aanbieden. De HVHW-helm is ASTM gekeurd, en daarmee naast het jeugdschaatsen ook voor shorttrack, inline skaten en marathonschaatsen geschikt.

U kunt via onderstaand webformulier de jeugdschaatshelm kopen. Daar staan ook de voorwaarden beschreven

 

Schaatshelm kopen

HVHW schaatshelmen voor de jeugd

Middels onderstaande formulier kunnen alle HVHW pupillen die op zaterdag (ZA3) schaatsen en/of maandag (MASTU) of woensdag (WOSTU) shorttracken een HVHW-helm kopen. Dankzij de gulle bijdragen van een groot aantal sponsoren aan ons HVHW Helmenfonds en de support van Oomssport en NiceSports/4F kunnen we deze helm met een marktprijs van €69,- tijdelijk zeer aantrekkelijk aanbieden. Op deze wijze maken we het mogelijk dat al onze jonge schaatsers en hun trainers tijdens de lessen goed beschermd het ijs op kunnen gaan.
Vanaf 1 januari 2018 is het dragen van een schaatshelm voor zowel schaatsers als trainers verlicht tijdens het jeugdschaatsen.

De HVHW helm is ASTM gekeurd is, en daarmee naast het jeugdschaatsen ook voor shorttrack en marathonschaatsen geschikt.
Onderstaand aanbod geldt alleen voor HVHW-leden

U kunt eenmalig de helm aanschaffen voor slechts €42,50,- (maximaal 1 helm per HVHW-pupil, zolang de voorraad strekt).

Vul hieronder u gegevens in.
U ontvangt direct een betaallink voor het afrekenen van de helm

Ongeldige ingave!

Ongeldige ingave!

Ongeldige emailadres

Invalid Input

Onvolledige ingave. U dient akkoord te gaan om een betaling te kunnen doen.

HE gevolgd door naam bijvoorbeeld: HE Tineke de Waaijer

0,00 Euro Invalid Input