Kledingmoment juli  2024Beste HVHW leden, 

Ook voor de winter hebben wij een nieuwe kledinglijn ontworpen waar we als vereniging erg trots op zijn. Zaterdag 6 juli kan er, tijdens de clubkampioenschappen/ HVHW Clubdag, kleding gepast en besteld worden tussen 16:30 en 17:30 uur in het clubhuis van wielervereniging ‘Westland Wil Vooruit’ (Broekpolderlaan 14 Honselersdijk). 

De kleding is per item te bestellen maar ook per pakket met eenmalig een leuke korting. Neem vast een kijkje op www.hvhw.nl/clubinfo/clubkleding voor de prijzen en pakketten. Daar kan je ook alvast een account bij de Bioracer webshop maken, via de rode button. Dat scheelt weer tijd tijdens het kledingmoment. Tijdens het bestelmoment van dezomerkleding hebben al een aantal zich geregistreerd bij Bioracer, zij kunnen door in te loggen gewoon weer bestellen. Let op! De webshop zal t/m maandag 8 juli openstaan. 

De pupillen kunnen in oktober hun jack weer ruilen voor een grotere maat. Voor de junioren en ouder geldt dit helaas niet, zij kunnen via de Bioracer webshop een clubjack bestellen. De kleding die op 6 juli besteld wordt, ontvang je vóór het schaatsseizoen. 

Het tweede en tevens laatste moment voor de winterkleding is in oktober. Deze kleding ontvang je in december/ januari. 

Bestelde kleding kan helaas niet geruild worden! 

Voor vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Sportieve groet, 
De Kledingcommissie