Met trots presenteren wij hierbij de sponsors van de HVHW kledinglijn. 

hvhwsponsors 2022

Hamiplant (www.hamiplant.nl)
Hamiplant is gespecialiseerd in de levering van kamer- en tuinplanten aan de groothandel, tuincentra, bouwmarkten en supermarkten in Europa. Hamiplant is gevestigd in het Westland, het grootste productiegebied van bloemen en planten in Europa. Via Danny van der Knaap hebben wij een mooie match met Hamiplant voor de komende drie jaar.

Olsthoorn makelaars. (www.olsthoornmakelaars.nl)
Monique Strik is werkzaam bij het familie bedrijf Olsthoorn Makelaars. Met een enthousiast team zetten zij zich om vele Westlanders te begeleiden in het proces van aan- en verkoop van woonhuizen. Met veel enthousiasme samen met hun betrokken team. Ze begrijpen als geen ander dat de stap naar een ander huis niet niets is, daarom zorgen ze voor een optimale
begeleiding! Bezoek de website voor allle diensten.

Alleblas stukadoors (www.alleblasstukadoors.nl ) & Vehoec Aannemers (www.vehoecaannemers.nl)
Alleblas stukadoors vertegenwoordigd door Burt Alleblas, is een bedrijf met passie voor vakmanschap. Of het nu gaat om stucwerk, pleisterwerk, spuitwerk: allemaal werkzaamheden waar het vakmanschap van Alleblas al meer dan 50 jaar om bekend staat. 
Samen met Vehoec Aannemers, waar Raymond Barendse de dagelijkse leiding heeft, pakken deze hechte familiebedrijven, alle klussen samen aan. Beide zijn opgegroeid in een familie waar het schaatsen op hoog niveau werd uitgevoerd. Toen de vraag kwam om de clubjacks bij HVHW te sponsoren hoefden de mannen niet lang na te denken. Wij gaan voor beide borstlogo’s op alle jeugd- en clubjacks van HVHW. Dat is echte clubliefde, waar wij reuze trots op zijn.

Ricardo Jansen (www.ricardojansen.nl)
Zo ook Ricardo Jansen, lisianthus kweker uit het Westland is een enorme schaatsfan. Hij schaatst zelf nog marathons en het liefst op natuurijs. Nadat zijn kinderen steeds enthousiaster werden kwam hij voor de club in actie en bood ruimte aan voor droogtrainingen. Sinds een aantal jaren is hij trouwe sponsor op onze clubkleding.

Funghi Funhgi (www.funghifunghi.com)
Sinds twee jaar een nieuwe naam Funghi Funghi. Een bedrijf gevestigd in België, vertegenwoordigd door Gerard Moerman uit het Westland. Bij Funghi Funhgi produceren ze ca. 70 soorten champions/paddestoelen. Ze inspireren chefs en gastronomen in hun zoektocht naar culinaire mogelijkheden. Gerard staat voor gezonde leefstijl en zijn kinderen zijn erg blij dat ze bij HVHW een leuke sport omgeving hebben gevonden. Gerard is ook actief in evenementen commissie en schaats zelf ook graag een rondje
mee.

Van Koppen arbeidsrecht (vankoppenarbeidsrecht.nl)
Naast schaatsen is arbeidsrecht de passie van voor Janneke van den Bos-van Koppen. In het arbeidsrecht komen veel onderdelen samen. De zakelijke belangen en persoonlijke gevoelens en emoties spelen een rol. Daarnaast creëert de complexe en veranderende regelgeving vaak een wirwar aan juridische kaders. Ze ziet deze factoren niet als een obstakel maar juist als een uitdaging. Ze lost juridische arbeidsvraagstukken zoveel mogelijk voor je op, ontzorgt en regelt zaken vakkundig. Daarnaast staat een gezonde leefstijl voorop en levert Janneke graag een bijdrage aan HVHW.

Bergsma schilderwerken (www.bergsmaschilderwerken.nl)
Bergsma Schilderwerken is een schildersbedrijf op de Zuid-Hollandse eilanden. De medewerkers van Bergsma zijn gespecialiseerd in onderhoud en nieuwbouw van woningen, utiliteitsbouw en het onderhouden van vastgoed voor woningbouw coöperaties, VvE , midden - en kleinbedrijf en groot industrie. Ze werken voor particulieren, aannemers en
projectmanagementbureaus. Doordat beide zonen op de Uithof schaatsen, steunen zij graag de kledinglijn van HVHW.

Interco (www.interco.nl)
Interco is het bedrijf van de familie Jolanda en Dione Voskamp. Als producent en toeleverancier van kunststof tuinbouwproducten staat Interco dichtbij de kwekers. Met een kantoor en voorraadplaats midden in Greenpoort Westland
volgen zij de ontwikkelingen in de tuinbouw op de voet. Omdat Interco voornamelijk maatwerk ontwikkelt mag zij diverse grote westlandse kwekerijen tot haar klantenbestand rekenen. Jolanda Voskamp coördineert voor HVHW de bestelling en afhandeling van de HVHW kleding.

MF Flowers (www.mf-flower.nl)
M-F FLower is gevestigd op het veiling terrein van Flora Holland en is gespecialiseerd in het maken van boeketten voor alle soorten gelegenheden. Zij vinden breedte sport belangrijk en steunen graag een logo op de HVHW Salopette.

Healthy Team Snacks. (www.healthyteam.nl)
Healthy Team Snacks zet zich in voor de gezondheid van uw medewerkers, door wekelijks gezonde snackgroenten en fruit te leveren. Aandacht voor verse producten en sociaal ondernemen vinden zij belangrijk. Daarnaast is teambuilding, actieve Leefstijl en balans in een leven lang bewegen een belangrijke inspiratie voor dit bedrijf zonder winstoogmerk.
De netto opbrengsten van Healthy Team Snacks gaan voor 100 % naar topsport.

Oomssport (www.oomssport.nl)
Een logo wat natuurlijk niet mag ontbreken op ons clubjack is dat van Oomssport. Onder leiding Edwin Steijn zet het team van medewerkers (waaronder veel HVHW-ers) zich dagelijks in om alle materialen op voorraad te hebben en leveren. Onze leden kunnen er kleding ophalen en passen. De medewerkers adviseren, slijpen, verhuren, luisteren naar onze vragen en delen hun kennis via direct of via de Oomssport kennisbank!.
Tip bezoek de kennisbank van Oomssport via deze link https://www.oomssport.nl/kennisbank
Op aankopen in de winkel van Oomssport ontvangen onze leden nog altijd 10% korting op alle artikelen.