clubdag 06072024

Op zaterdag 6 juli is het feest! HVHW organiseert maar liefst 4 evenementen en jullie zijn allemaal van harte welkom om deel te nemen/langs te komen.

Het gaat om de volgende festiviteiten:

  • HVHW CK Inline
  • HVHW Clubdag
  • Algemene Ledenvergadeing
  • Pasmoment nieuwe winterkleding

 

HVHW CK Inline

Een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Wie wordt de volgende CK Inline kampioen? Een sprint, individuele tijdrit én (mini)marathon gaan dit bepalen. De kampioenen worden per wedstrijdcategorie aangewezen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met leeftijd.

Op de wedstrijddag kan je je vanaf 14.00 uur melden bij de wedstrijdleiding. Je ontvangt dan je leentransponder. De eerste wedstrijd begint om 14.30 uur.

Heb je nog vragen? Stel ze dan vooral aan een van de trainers. 

We kunnen niet wachten om alle kanjers aan te moedigen! Inschrijven kan tot woensdagavond 3 juli 20.00 uur via: Inschrijven CK Inline

 

HVHW Clubdag

Van langebaan tot shorttrack, van inline tot mararathon, van de de oersterke pro’s in Thialf tot jongste pupillen én natuurlijk hun ouders.
Allen zijn wij HVHW en dat willen we graag met jullie vieren!

Na alle spannende ritten tijdens de CK Inline, is iedereen welkom bij het clubhuis van ‘Westland Wil Vooruit’ op de Wollebrand (Broekpolderlaan 14, Honselersdijk). HVHW regelt leuke activiteiten voor jong en oud, zodat we er met z’n allen een mooi feestje van kunnen maken. 

  • naast HVHW-leden en ouders zijn ook andere familieleden welkom op de clubdag
  • aanvangstijd clubdag is rond 16:30 uur
  • We vragen voor de clubdag een kleine bijdrage van 7,50pp (5,00pp t/m 12 jaar). Hiervoor krijgt iedereen een warm broodje, een heerlijk ijsje én een verfrissend drankje.

Maar je moet je wel even aanmelden (apart van het CK Inline). Dat kan tot woensdagavond 3 juli 20.00 uur via: Aanmelding HVHW Club-dag

We zitten overigens nog verlegen om wat hulp. Denk bijvoorbeeld aan toezicht houden bij de stormbaan (wisseling van de wacht tussen verschillende vrijwilligers). Heb je zin om te helpen? Dan kun je dat aangeven in het aanmeldformulier.

 

ALV

Het bestuur wil van deze gelegenheid gebruik maken om enkele ALV punten te bespreken/door te nemen. Een kort, maar belangrijk moment voor de vereniging.

 

Kledingcommissie pasmoment

De kledingcommissie is aanwezig van 16.30-17.30 uur in het clubhuis. Ben je toe aan een nieuw pak of wil je gewoon even rondneuzen, dan ben je van harte welkom om langs te komen.

 

Tot slot een aandachtspunt met betrekking tot parkeren. We adviseren (zo veel als mogelijk) om met de fiets te komen. Er is parkeergelegenheid bij Hamiplant. Deze is echter beperkt. Er kan ivm bereikbaarheid van de hulpdiensten niet voor het clubhuis van WWV geparkeerd worden.

We hebben ontzettend veel zin in alle festiviteiten. Hopelijk zien we jullie allemaal op de Wollebrand!