Clubjack Pupillen
Als nieuw lid krijg je eenmalig een HVHW clubjack in bruikleen. Op de pas- en bestelmoment voorafgaand aan het schaats- en skeelerseizoen kunnen de clubjacks die te klein zijn, worden omgeruild bij de kledingcommissie voor een grotere maat. Na beëindiging van het lidmaatschap dient het clubjack ingeleverd te worden bij Oomssport. Zo kunnen wij weer andere kinderen blij maken. Voor het aanvragen van het clubjack en voor overige vragen over de jacks kan een mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overige Kleding
Kleding kan alleen besteld worden op de momenten dat er een pas- en bestelmoment georganiseerd wordt. In februari en maart zal dat voor de zomerkleding zijn. En in juni en oktober voor de winterkleding. Houd er rekening mee dat er 8-10 weken levertijd is voordat je de kleding zal ontvangen. De kledingmomenten worden via facebook, website en de mail bekend gemaakt. 

Tijdens het pas- en bestelmoment zal de webshop een kleine periode openstaan om een bestelling te kunnen plaatsen. Let op! Bestelde kleding kan niet meer worden geruild voor een andere maat. Het is dus verstandig om eerst de kleding te passen voordat je het besteld. Via onderstaande button kom je op de website van Bioracer, hier kun je een account aanmaken en daarna de gewenste kleding bestellen. Voor vragen over de kleding kan een mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bioracer websiteGa naar Bioracer

hvhw kleding pakkenkorting


HVHW Club Jack voor junioren en ouder   €59,50

Clubjack

 


Wedstrijdpak met cap  €105,50lycrapak borstlogo dierenkliniek


Thermopak    /   Lycra Shorttrackpak   (beide zonder cap)

    €114,00      /     €123,50

hvhw Thermopak 24


Thermo Salopette   €45,00

thermo salopette MF Flowers


Thermo Ritsbroek.  €50,00

thermo ritsbroek


Hoody.  €58,08

hvhw hoody 24


Hoofdband.  €15,00

hvhw haarband 24


Skatepak.  €60,00

skeelerpak


Wielershirt korte mouw   €44,50

wielershirt kort


 Wielerbroek kort.  €58,50

koersbroek kort


 Trainingsshirt vrouw.  €32,50trainingsshirt vrouw


 Trainingsshirt man.  €32,50

trainingsshirt man